Veel gestelde vragen

Voordat u contact met ons zoekt, kunt u wellicht hier al het antwoord op uw vraag vinden. Staat deze er niet tussen? Mail ons dan gerust! Is het erg dringend, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Algemene vragen

Schortensloven.nl heeft een uitgebreid assortiment, verkrijgbaar in vele kleuren. We doen ons uiterste beste om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De levertijd voor blanco producten is normaal gesproken tussen de 1 en 3 werkdagen. Voor bedrukte producten ontvangt u een proefdruk. Na goedkeuring gaan wij voor u aan de slag en de levertijd bedraagt dan 3-5 werkdagen.
Heeft u spoed? Stuur ons een mail met uw ordernummer en wij laten u weten wanneer we de producten kunnen aanbieden aan PostNL.

Het kan voorkomen dat een artikel toch niet op voorraad is. In dat geval krijgt u na uw bestelling een bericht over de levertijd.

Onze marges zijn laag en de producten worden goed verpakt en verzonden met track- en trace. Wij berekenen de kosten van verzending en verpakking 1:1 aan u door.

Blanco producten kunt u binnen 24 uur wijzigen, bedrukte schorten en sloven worden na goedkeuring van de proefdruk in productie genomen en kunnen dan niet meer gewijzigd worden.

Voor oplages tot 25 stuks kunnen wij helaas geen monsters of proefmodellen opsturen. Onze stoffenkaart geeft in combinatie met de foto's een goed beeld van de kleuren.

Service en kwaliteit staan bij ons voorop, maar wij zijn puur een webwinkel en hebben geen showroom. Heeft u grote aantallen nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen en maken we een afspraak om te kijken hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Liever niet natuurlijk. Heeft u blanco producten besteld en wilt u een ander model of kleur, dan kunt u uw bestelling binnen 5 dagen omruilen.
Op onze kwaliteit is niets aan te merken, maar wilt u toch uw producten retourneren? Stuur eerst een mail naar info@schortensloven.nl. Doet u dit alstublieft onder vermelding van RETOUR en uw ORDERNUMMER. Wij behouden ons het recht om hiervoor verwerkingskosten in rekening te brengen. De door ons gemaakte kosten en verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Retourneren kan alleen mits ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking. Reclamaties en omruilen binnen 5 dagen na aflevering. Daarna kunnen wij de producten niet retour nemen.

Let op! Aangezien onze bedrukte producten onder een “maat product” vallen, is het herroepingsrecht niet van toepassing op de verkoop aan zowel bedrij­ven als consumenten.

Bedrukken

Wij kunnen uitsluitend vector bestanden verwerken, dit is vaak een Ai/EPS/SVG/CorelDraw of vector PDF bestand. Deze bestanden kunt u opvragen bij uw drukker, reclamebureau of ontwerper. Vraag altijd om een VECTOR bestand.

JPG/PNG/GIF bestanden en varianten die bijvoorbeeld zijn opgeslagen als PDF zijn niet geschikt voor onze machines.
Wij kunnen uw logo ook voor u overtekenen. Hiervoor berekenen wij eenmalig €25,- om uw logo geschikt te maken voor bedrukking. Wilt u later nog een bestelling plaatsen of producten bijbestellen, dan worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Onze schorten en sloven worden door ons zelf bedrukt. We gebruiken hier de beste kwaliteit Flex folie voor, die zelfs wasbaar is tot 60 graden.

Helaas, we kunnen alleen lijnwerk (tekening, logo, tekst) bedrukken op onze producten. Een fototransfer is maar tot 30 graden wasbaar en daardoor niet geschikt op een schort. De kwaliteit van de schorten en sloven valt in het hogere segment, een foto bedrukking zou alleen maar afbreuk doen.

Wij bedrukken maximaal twee kleuren, foto's, verlooptinten en full-color logo's zijn helaas niet mogelijk. Kijk voor de drukkleuren op de kleurenkaart onder het kopje 'bedrukken'. Bij uw bestelling met bedrukking ontvangt u van ons een drukproef ter controle met een voorstel voor de drukkleuren.

Geen nood, onder het kopje 'bedrukken' staan alle beschikbare kleuren. Aan de hand van uw logo en de bestelde kleur schorten of sloven maken wij een ontwerpvoorstel voor u. Wij werken al jaren met kleuren en materialen en adviseren u graag over de perfecte combinatie voor een fantastisch eindresultaat. Gewaagd en gaaf, stijlvol en chique... dat zal uw gasten aanspreken!

Dat kan, indien uw bestelling nog niet door ons is verzonden, kunnen wij uw producten voorzien van een bedrukking. Stuur ons een mail met uw ordernummer en gewenste bedrukking. U ontvangt een proefdruk ter bevestiging. Voor het bedrukken van een sloof rekenen wij €8,50 en voor een schort €7,50 per product. Wij bedrukken standaard in 1 kleur en op aanvraag in maximaal 2 kleuren.

Dat kan zeker, vanaf 30 stuks verzorgen wij de schorten of sloven met borduring. Voor het borduren is een borduurkaart nodig, dit duurt 3-4 werkdagen na goedkeuring proefdruk. Hiervoor berekenen wij eenmalige kosten (€75-100), en de kosten per borduring is afhankelijk van de afmeting en aantal kleuren. De levertijd met borduring is maximaal 10 werkdagen.

Heeft u een kleine oplage, dan adviseren wij u om de producten blanco te bestellen en een borduurstudio bij u in de buurt te zoeken. Wij hebben hier specifiek voor gekozen omdat de kosten voor een borduurkaart prijzig zijn, als u dat bij een lokaal bedrijf laat doen, kunt u daar ook andere producten laten borduren.

Producten met bedrukking is sneller leverbaar (3-5 werkdagen), is bijna net zo mooi en kan tot 60 graden gewassen worden.

Omdat wij een webshop zijn geven wij de optie voor 6 bedrukkingsposities. Wilt u graag bedrukking op meerdere posities, dan is dit tegen meerprijs mogelijk.

Zeker, wij werken met de modernste druktechnieken. Daardoor kunnen wij van elke sloof of schort een uniek product maken. Heeft u een bak of kookwedstrijd of wilt u de naam van uw personeelslid bedrukt hebben? Dan denken wij graag met u mee in een creatief ontwerp.

Indien u toestemming heeft van uw drankenhandel / brouwer e.d. kunnen wij een logo toevoegen. De meeste logo's hebben wij in onze database. Natuurlijk kunt u ze ook altijd aanleveren of even opvragen bij de vertegenwoordiger, dan weet u zeker dat altijd het officiële en actuele logo wordt bedrukt. Wij kunnen hiervoor geen aansprakelijkheid accepteren.

Textiel en reiniging

Onze schorten en sloven zijn kleur- en krimp vast en kunnen worden gewassen op maximaal 60 graden.
Strijken kan op op maximaal 150 graden voor onbedrukte producten.
Producten met bedrukking kunt u strijken op de laagste temperatuur van uw strijkijzer.
De onbedrukte producten kunt u zelfs chemisch laten reinigen (stomerij).
Niet bleken.

Let op: Niet over de bedrukking strijken of op de laagste temperatuur van uw strijkijzer.

Tip: Strijk de schorten en sloven aan de binnenzijde.
Op elk product is een waslabel aangebracht.

Voor het behoud van de materialen hangt u de schorten en sloven gewoon uit en stopt u ze niet in de droger. Alleen onbedrukte producten kunnen op medium temperatuur in de droger. Wij kunnen hierop geen garanties verlenen en accepteren geen aansprakelijkheid hierop. Op elk product is een waslabel aangebracht.

De denimstoffen zijn standaard voorzien van een witte schietdraad (als in uw spijkerbroek), de denim TT (TwinTone) stoffen hebben een zwarte schietdraad en zijn daardoor donkerder en intenser qua kleur.

Onze producten worden met de grootste zorgvuldigheid bedrukt en is wasbaar tot 60 graden. Bedrukte producten mogen absoluut niet in de droger! Laat uw bedrukking los dan denken wij graag met u mee, want service staat bij ons voorop. Neem contact met ons op zodat wij eventuele fouten kunnen herstellen of met u mee kunnen denken in een passende oplossing.

Je kunt bij ons veilig online betalen met