Aanleveren Bestanden

Wij kunnen uitsluitend VECTOR bestanden (o.a. EPS, AI, PDF, SVG, CDR) verwerken, deze kunt u opvragen uw ontwerper, drukker of reclamebureau.
Nadat u een bestelling heeft gedaan via de website en u heeft gekozen voor bedrukking, dan kunt u achteraf hier uw bestand aanleveren. U dient hiervoor wel uw ordernummer aan te geven. Zonder ordernummer kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

Lever hier uw bestand aan

  Afbeeldingen van internet zijn niet geschikt zijn voor het bedrukken van onze producten, de kwaliteit is te laag. Ook zijn JPG, PNG, GIF of andere pixel bestanden bestanden niet  bruikbaar, ook dit type afbeelding opslaan als PDF is niet bruikbaar.
  Indien u het logo of de gewenste tekst (lettertype doorgeven) in kleur naar ons aanlevert zoeken wij de juiste kleur voor de bedrukking. U kunt ook zelf de gewenste drukkleuren (max 2.) uitzoeken via onze kleurenkaart.

  Is het niet mogelijk om een geschikt bestand aan te leveren dan kunnen wij het logo voor u overtekenen van bijvoorbeeld een JPG bestand, hiervoor brengen wij € 25,- in rekening. U weet dan zeker dat uw bedrukking superstrak wordt weergegeven op het schort of de sloof.

  Voor het overtekenen door onze studio:
  – JPG en PNG minimale resolutie 1600 pixels en/of minimaal 500 kb bestandsgrootte.
  – Teksten mogen per mail met de gewenste kleur en lettertype.

  Vectoren

  Een illustratie opgemaakt als vector is een document dat uit één of meerdere objecten bestaat. Die objecten zijn opgebouwd uit lijnen en ankerpunten. Die lijnen en ankerpunten zijn een soort bouwtekening voor de echte illustratie. Zo blijven vorm en kwaliteit altijd behouden, hoe sterk je het bestand ook vergroot of verkleind.

  Pixels

  Pixelbestanden daarentegen bestaan uit een vaststaand aantal puntjes. Die worden zichtbaar als je ver inzoomt op een afbeelding. Wanneer ze zichtbaar worden, hangt af van de resolutie. Op het moment dat je een afbeelding vergroot, groeien de pixels ook. Want het aantal pixels neemt niet toe. Onze snijplotter kan geen lijnen detecteren in een pixel bestand en is daarom niet bruikbaar voor ons.

  Je kunt bij ons veilig online betalen met